Rólunk

Károlyi Éva vagyok, vagyis KisTojás, két leányzó anyukája és címkés játék tervező és készítő. Évek óta foglalkozom varrással, kezdetben csak a nagylányom ruháit díszítettem és táskákat varrtam. Kisebb lányom születése után, 2013 tavaszán elkezdtem egyedi tervezésű babajátékokat varrni. Felfedeztem, hogy minden játékon a címkéket keresi, így varrtam neki olyan rongyit, ami tele van velük. Nagyon szerette, és jó érzés volt, hogy másnak ilyen nincs, teljesen egyedi. Mikor még 4 évesen is aludt velük, akkor bizonyosodott be, hogy ez számára is fontos tárgy és emlék.

Pont ezért készítek minden terméket maximális odafigyeléssel, amibe a szalagok egyesével való válogatása is tartozik, hogy ne egy újabb porfogót gyártsak, ami megy a játékkupacba, hanem egy emlékekkel bíró, szeretettel teli kis kedvencet.

Az első játékok elkészülte után 3 évvel a biztos multis létet lecseréltem a kihívásokkal teli vállalkozói létre, hogy megvalósítsam önmagam és mosolyt varázsoljak a babák arcára. Jelenleg kis családi vállalkozásként működünk.

A játékok megtervezésekor elsődleges szempont számomra, hogy nemcsak szép, hanem praktikus és készségfejlesztő is legyen. Hatalmas minta választékban készítek csupa címkés és birizgálható játékot, amelyek amellett, hogy prémium, bababarát pamut alapanyagúak, még a fogzási fájdalmakat is enyhítik!

 

Miért tartom fontosnak, hogy egy kézműves termék is teljesen egyedi és magas minőségű legyen? Mert én is anyuka vagyok és tudom, hogy a gyerkőceink is egyediek és a legkülönlegesebbet érdemlik.

 

Nincs sorozatgyártás, minden termék egyedi, így a név hímzések kézzel kerülnek rá a kockákra, rongyikra. Hiszem, hogy ezzel is azt a különleges érzést átadva, hogy az a termék annak a pici babának készült. És egyben megőrizve egy apró szeletét a világhírű hímzéseinkek.

Itt olvashatsz, hallhatsz rólunk, a termékeinkről

Hazai kisvállalkozók karácsonyi termékei 2019: Lugosi Dóri, azaz Elég jó anya blog írójának ajánlója

7 magyar édesanya, aki sokkal több, mint csak egy édesanya Famiily.hu-n: Igenanya cikke a vállalkozó anyukákról

Babakockákról bővebben az OtthonÉdes blogon, megjelenés a Fundamenta Otthonok és Megoldások magazinban

Címkerongyink és rágókánk a Legtrendibb Öko- és gyerekcuccok között, amelyek boltban nem kaphatóak Tibby Bende videója az Apavlogon

Honnan indultam, avagy titkok a varrószoba mélyéről: Interjú a Goodstuff magazin oldalán

10+1 babaváró ajándék hazai tervezőktől, köztük a címkerongyink a  Goodstuff magazin cikkében

Rókaimádóknak szóló ajándék ajánló a Cukimamik A róka az új bagoly! című cikkében

Mese a két Címke Cimbora Unikornisról Anyabőrben blog írójától, Fannitól