Rendelési információk
Miért érdemes ilyen terméket rendelnem?

Ha a babád mindenen a címkéket keresi, még akkor is azzal játszik, amikor egy nagyon drága plüss állatot veszel neki, akkor azt hiszem nem kérdés, hogy miért is éri meg egy olyan, egyedi, számára készült termékeket vásárolni, ami telis-tele van színes, rágcsálható címkékkel! Amellett, hogy szépek, színesek, ezáltal vizuálisan stimulálják a babádat, készségfejlesztőek is.

A szalagok és a különböző felszerelések segítik a finommotorikus fejlődést, a tapintása kifinomultabbá válik, a különböző anyagok megtapogatása közben. A natúr bükkfa karika és fagolyók rágcsálása csökkentheti a fogzáskor duzzadt így fájdalmát.

A címkerongyi 3 rétegű, ezáltal kiválóan felfogja a nyálat és rágcsálás közben sem nedvesíti be a baba ruháját.

Hogyan tudom eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb a babámnak?
Természetesen egy 3 éves gyerkőc is vígan eljátszik egy babakockával, mert szereti a rajta lévő figurákat, ám ő már nem fogja a címkéket rágcsálni.

 

0-2 éves korig: címkerongyik, rágókák, babakockák, babakönyvek, Címke Cimbora állatkák.

Fél éves kortól: Piramisjáték, multikocka, babakönyvek

Tetszik egy címkerongyi, de más mintával szeretném, mit kell tennem?
Csak egy üzenetet, vagy emailt kell írnod, hogy milyet szeretnél. Ha IDE kattintasz, már írhatsz is!
Anyagokat tudsz választani az Anyagminták oldalon, illetve a már elkészült címkerongyik közül is tudsz válogatni. Üzenetben egyeztetjük, hogy mik az elképzeléseid, ha nem találsz hozzá anyagot, akkor keresek neked, és mutatom milyet tudok rendelni.
Hogy működik a rendelés?

Mivel szinte minden termék megrendelésre készül, így nem tartok fent csak egy minimális készletet. Kiválasztod a fényképek, a már elkészült játékok alapján, hogy mit szeretnél, ezt pontosítani tudod a termékek mellett megjelenő választási lehetőségek segítségével. Ha itt még sincs olyan lehetőség, amilyet elképzeltél, akkor üzenetben, vagy email-en tudod nekem jelezni.

Ha hímzést szeretnél, akkor a hímezni kívánt nevet a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba kell beírnod.

Természetesen ha ugyanazt a kockát is kéred, mint a képen, akkor is eltérő szalagokat teszek majd rá, amely a mintához illik, de nagyon figyelek rá, hogy ne készüljön két egyforma játék.

Mennyi idő, amíg elkészül a rendelésem?
Megrendelési sorrendben dolgozom, így előfordul, hogy egy termékre 1-3 hetet kell várnod. Ezt kérlek a rendelésnél vedd figyelembe! Az általános megrendelési idő 20 munkanap. A pontos elkészítési időt a megrendelés után emailben egyeztetjük minden esetben.
Amennyiben egyedi, vagy névre szóló megrendelésed van és nem szeretnél ennyit várni, mert azonnal szükséged van a termékre, szülinap, vagy ajándékozás miatt, akkor 30%-os felár ellenében 3 napon belül postára tudom adni, vagy átadom a futárszolgálatnak.
Amennyiben azonnal szeretnél egy játékot, akkor az Azonnal vihető/Készleten oldalon lévő játékokból tudsz válogatni! Ezeket a termékeket a vételár kifizetése után 3 munkanapon belül postára adom, vagy átadom a futárszolgálatnak. Ezekre azonban már nem kerülhet fel név hímzés és semmilyen változtatást nem tudok rajtuk végrehajtani.
Szállítási információk
Milyen csomagolásban, hogyan jut el hozzám a játék?

A játékokat celofán zacskóba csomagolom, organza szalaggal kötöm át. A csomagban találsz majd más kézműves anyukák vállalkozásáról szórólapokat, Törzsvásárlói kártyát is. Levélként feladva a kisebb termékeket  futártasakban, azaz vízhatlan borítékban küldöm.

Ha postán maradó ajánlott levélként kéred, vagy postai úton, akkor futártasakban, azaz vízhatlan borítékban küldöm, amelyet roncsolás nélkül ki sem lehet bontani. Ez kis súlyú és ugye a postai feladásnál a súly a döntő.

A nagyobb súlyú, méretű termékeket új, papírdobozban küldöm.

Minden játékhoz tartozik termékcímke, amelyen az összetételét és a mosási útmutatót tudod elolvasni.

Milyen szállítási módok közül választhatok?
Mindig a vevőnek a legmegfelelőbb módon postázom.
Postai feladás:

Postakész borítékban, ajánlott levélként: 650 Ft   Ezekben pl. 1 rongyi, vagy egy rongyi és egy lógóka fér el. A súlyhatár 50 gr. Kézbesítési idő: 2-5 munkanap

Ajánlott levélként, amit még kivisz a postás: 900 Ft. Ezekben 2-3 rongyi, vagy 2 rongyi és egy lógóka fér el, vagy egy babakönyv, egy-egy Címke Cimbora. A súlyhatár 500 gr. Kézbesítési idő: 2-5 munkanap

Postán maradó ajánlott levél: 900 Ft.A súlyhatár 500 gr.

A postai szabályzás alapján a 2,4 cm-nél vastagabb levelek csomagnak minősülnek, így azokra vagy csomagfeladási díjat kell fizetni, vagy postán maradó küldeményként lehet kérni. Így levélként fogod megkapni, de a postára, amely a legközelebb van hozzád be kell bemenned és átvenned, 10 munkanapon belül. Fontos, arról, hogy megérkezett a levél, nem kapsz értesítést, hanem a posta nyomkövetési oldalán, a feladás után küldött küldeményazonosító beírásával tudod megnézni.

Piramisjáték, vagy 1 babakocka vagy egy szett küldhető így. A súlyhatár itt 500 gr. Efelett már csak automatába vagy futárszolgálattal tudom küldeni, illetve PostaPontra, MOL kútra. Kézbesítési idő: 2-5 munkanap
MPL csomagautomata:
2kg-ig: 950 Ft, 2-5 kg: 1100 Ft, Kézbesítési idő: 1-2 munkanap
Automaták elérhetősége: https://www.posta.hu/csomagautomata
PostaPont, MOL kút, COOP átvételi pont: 1300 Ft Kézbesítési idő: 1-3 munkanap
MPL házhozszállítás: 2 kg-ig: 1400 Ft, 3 kg: 1500 Ft, 4 kg-tól: 1600 Ft  Kézbesítési idő: 1-2 munkanap
Express one házhozszállítás: 2 kg-ig: 1300 Ft, 3 kg-tól: 1400 Ft Kézbesítési idő: 1 munkanap
Mikor díjmentes a szállítás?

25 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás díjmentes.

Van lehetőségem személyes átvételre?

Tatabányán a termékek előre egyeztetett időpontban személyesen is átvehetők.

Lehetőséged van a monori Meggymag bababoltba kérni a szállítást, ahova díjmentesen küldöm el a termékeket és a helyszínen is van lehetőséged még vásárolni. (Monor, Kossuth Lajos u. 80/B)

Egy hónapban egyszer, előre egyeztetett időpontban Budapesten is megoldható a személyes átvétel.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, amikor a postás jön?

Az ajánlott leveleknél a küldeményazonosító alapján a posta oldalán a nyomkövetésben meg tudod nézni, mikor érkezett meg a levél a helyi postára, ahonnan kiszállítják. Ha a kézbesítés napján nem vagy otthon, akkor 10 munkanapig tudod átvenni azt a postán. A csomagokat a sikertelen kézbesítést követő munkanap ismét megpróbálják kiszállítani, ha nem vagy otthon 5 munkanapig átveheted a postán.

Mit jelent ez a postán maradó ajánlott levél?

Azok a levelek, amelyeknek a vastagsága meghaladja a 2,4 cm-t, csak postán maradó levélként vagy csomagként adhatóak fel.

Mit is jelent ez a játékoknál? Egy babakocka pl. nem adható fel úgy, hogy kiszállítsa a postás, mint ajánlott levél, de postázható postán maradóként ugyanazért az összegért. Ez súly alapján kerül megállapításra, amely 500 gr-ig 900 Ft. Így, amennyiben ezalatt a súlyhatár alatt rendelsz, ez a legpraktikusabb szállítási mód.

A küldeményazonosító alapján, személyi igazolvánnyal tudod átvenni, és bármelyik postára küldhető így, nem csak oda, ahová lakcím szerint tartozol. Ezek a levelek is 10 munkanapig átvehetőek.

Kedvezmények
Már vásároltam KisTojás babajátékot, kapok kedvezményt?
Ha már vásároltál nálam, Törzsvásárlóm vagy, így minden rendelésedet 10% kedvezménnyel tudod leadni. Ez más akciókkal összevonható és örök életű ? (Ám a szállítási költségre nem vonatkozik!) A csomagodban kaptál egy Törzsvásárlói kártyát is!
Több játékot is szeretnék rendelni, kapok kedvezményt?

Ha feliratkozol a hírlevelünkre, amit IDE kattintva megtehetsz, akkor az első levélben található kuponkóddal 5 % kedvezménnyel vásárolhatsz az első vásárlásod során.

Ha babajáték szettet rendelsz (címkerongyi, rágóka és babakocka), akkor a név hímzés ajándék az egyik játékra!

Több termék együttes megrendelése esetén egyéni kedvezmény járhat.

Termék információk

Hogyan tudom tisztítani a termékeket?

Mindegyik termékhez tartozik egy kis kártya, amelyen szerepel az anyagösszetétel, életkori ajánlás és a mosási útmutató is.

A címkerongyit, rágókát, takarót, párnát mosógépben, kímélő programon, 30 fokon tudod mosni.

A babakockát, Piramisjátékot, Cimborákat kézzel, kímélő mosószerrel tudod tisztítani.

Minden termék mellett a weboldalon is szerepel a tisztítási útmutató.

 

Milyen nagyok ezek a termékek? Félek, nagyon kicsik, vagy óriásiak.

Minden termékleírásban szerepelnek a pontos méretek, és ez kategóriánként ugyanaz.

A címkerongyik 28×28 cm-esek és 16 címkét tartalmaznak. Így egy nagyméretű rongyit tudsz a baba feje alá rakni, akár újszülött kortól.

A babakockák 13×13 cm-esek, amelyek nagynak tűnnek, ám könnyűek, a kisbaba is egy mozdulattal tudja gurítani, tartani.  a mérete a minták nagysága miatt lett ekkora, hogy teljes minták szerepeljenek az oldalán, illetve a nagyon mini figurákat a baba nem is látja rendesen.