Rendelési és szállítási információk

 

Fizetési módok

Megrendelésed végösszegét banki átutalással vagy banki befizetéssel tudod kifizetni.

Kérünk, hogy a teljes vételárat utald át/fizesd be a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára! Az egyedileg megrendelt termékeket, tehát amelyek mellett nem szerepel a készleten felirat, csak a vételár beérkezése után tudjuk elkezdeni készíteni!

Utánvétre a webáruházunkban nincs lehetőség.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő (készítés +szállítás) a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb  20 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.

 

Szállítási díjak

Ajánlott levélként postai feladás 50 gr-ig: 650 Ft
Ajánlott levélként postai feladás 500 gr-ig: 900 Ft
MPL automata: 950 Ft

MPL házhozszállítás 2 kg-ig: 1400 Ft, 3 kg-ig: 1500 Ft, 4 kg-tól: 1600 Ft

Express one házhozszállítás 2 kg-ig: 1300 Ft, 3 kg-tól: 1400 Ft

PostaPont 2 kg-ig: 1300 Ft, 3 kg-ig: 1400 Ft

Ingyenes szállítás: 25000 Ft felett

 

Ajánlott levélként: 650 Ft   Ezekben pl. 1 rongyi, vagy egy rongyi és egy lógóka fér el. A súlyhatár 50 gr.

Ajánlott levélként, amit még kivisz a postás: 950 Ft. Ezekben 2-3 rongyi, vagy 2 rongyi és egy lógóka fér el, vagy egy babakönyv, egy-egy Címke Cimbora. A súlyhatár 500 gr.

Postán maradó ajánlott levél: 950 Ft. A súlyhatár 500 gr.

A postai szabályzás alapján a 2,4 cm-nél vastagabb levelek csomagnak minősülnek, így azokra vagy csomagfeladási díjat kell fizetni, vagy postán maradó küldeményként lehet kérni. Így levélként fogod megkapni, de a postára, amely a legközelebb van hozzád be kell bemenned és átvenned, 10 munkanapon belül. Fontos, arról, hogy megérkezett a levél, nem kapsz értesítést, hanem a posta nyomkövetési oldalán, a feladás után küldött küldeményazonosító beírásával tudod megnézni.

Piramisjáték, vagy 1 babakocka vagy egy szett küldhető így. A súlyhatár itt 500 gr. Efelett már csak automatába vagy futárszolgálattal tudom küldeni, illetve PostaPontra, MOL kútra.
MPL csomagautomata:
Automaták elérhetősége: https://www.posta.hu/csomagautomata