Babakockák

Miért jobb ajándék egy babakocka,

mint a századik plüss játék egy újszülöttnek?

A babakocka, egy címkés textiljáték, amely kifejezetten a címkeimádó babák számára készült, akik mindenen a címkéket keresik. A babakocka formájából és méretéből adódóan figyelemfelkeltő és többféle módon játékra ösztönző.

A babák imádják a címkéket birizgálni a plüssállatokon, ruhákon, így ezeken a babakockákon 20 ilyen mintás, színes szalag van, amelyeket bátran lehet rágcsálni, morzsolgatni, ezzel is fejlesztve a finom-motorikus képességeit.

A címkés babakocka, könnyű, mikor a baba már hasra fordul és kúszni próbál, a kocka görgetésével ösztönözhetjük mozgásra.

A fakarika és a fagolyók rágcsálásával enyhíti a fogzás okozta fájdalmakat.

A minták figyelemfelkeltőek, kedves állat figurák, ezáltal a látása is fejlődik.

Háromszoros varrással kerül fel a 20 ripsz és pamut szalag, amelyek színben és stílusban is illenek a fő mintához.

3 rétegű Öko-tex pamutvászonból készül, vagyis bababarát 100 %-os pamutból.

Antiallergén tömőanyaggal van töltve, mosható és pehelykönnyű!

névreszóló babakocka

A kézzel készült név hímzéssel egy igazán egyedi ajándék lehet. Tökéletesen alkalmas ezáltal babaköszöntő vagy keresztelő ajándéknak is!

Igazán szívhez szóló emlék lehet, ami a későbbiekben díszítheti a babaszobát.

Babakocka, címkés babajáték

Hogyan válaszd ki, melyiket szeretnéd?

Csak kattints arra a kockára, amelyik tetszik, a legördülő lehetőségekből válaszd ki a kiegészítő oldalak színét, mintáját, jelöld be, hogy kérsz-e név hímzést ( ha igen, a rendelés végén a baba nevét a Megjegyzés rovatba írd be!). Ha nem találsz olyat, ami tetszik, másmilyet keresel, akkor írj emailt, vagy a Kapcsolat menüpontban küldj üzenetet!A megadott adatok alapján fogom elkészíteni, vagyis biztos lehetsz benne, hogy az a babakocka teljesen egyedi! Az elkészülési idő 20 nap (általában kevesebb, 7-10, pontosan a rendelés után emailben egyeztetünk), ezt a rendelés során vedd figyelembe kérlek!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.